REPUBLIC OF TURKEY MINISTRY OF HEALTH Turkey, Recep Tayyip Erdogan, Somalia Mogadishu Training and Research Hospital

Deputy Administrative and Financial Affairs Manager

Updated: 16/05/2018

Ali Harun AIROW
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

05 Haziran 1986 yılında Mogadişu'da doğdu. İlk Orta ve Lise öğrenimini Mogadişu'da tamamladıktan sonra 2009-2013 Yılları arasında Mogadişu Üniversitesinde İktisat ve Yönetim Bilimi bölümünü bitirdi. 2014 yılında Türkiye'de Liderlik Yönetimi alanında Yükseköğrenimi tamamladıktan sonra 2016 yılında Mogadişu'ya döndü. Ocak 2016 'da Mogadişu Somali-Türkiye Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çeşitli birimlerinde görev yapmış olup, halen Hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.