İdari ve Mali İşler Müdürü

Mahmut ÇİRİŞ
İdari ve Mali İşler Müdürü

Özgeçmiş

1966 Yılında Urfa’da dünyaya geldi, ilk orta tahsilimi Urfa’da tamamladı. 1984 Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve AnadoluÜniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Hemşirelik bölümünden mezun oldu. 1984-1986 yıllarında Yozgat Osmanpaşa sağlık ocağında sağlık memuru, 1986-1993 yılarında Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünde Epi Kısım Şefi, İl Soğuk Zincir Sorumlusu, İl Aşı Sorumlusu, 1993-1997 yıllarında Sıtma Savaş bölge başkanı olarak görev yaptı. Askerlik görevinin ardından 1998-2011 yıları arası Şanlıurfa Eğitim Şube Müdür vekili, İl Eğitimcisi ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak görevine devam eti. 2012-2021 arası Araştırmacı, Hasta Hakları İl Koordinatörü ve Suriye El Bab Hastane müdürlüğü görevinde bulundu. Birçok ulusal ve uluslararası sağlık projelerinde görev aldı. Evli ve üç çocuk babası, Orta düzeyde Arapça ve İngilizce bilmektedir.