YUMUŞAK DOKU TÜMÖRÜ TEŞHİSİ KONULAN HASTA TÜRKİYE’DE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Güncelleme Tarihi: 07/02/2021

06.10.2020 tarihinde hastanemize müracaat eden 4 yaşındaki Ahmed Ayub Hasan isimli çocuk hastaya, sağ yüzde “yumuşak doku tümörü” teşhisi konulmuştur. Somali’de tedavi edilmesi mümkün olmayan bu hasta, Türkiye’ye götürülerek Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından tüm masrafları karşılanmış ve Marmara Üniversitesi KBB Anabilim Dalında tedavisi yapılmıştır. Sağlığına kavuşan ve Somali’ye geri dönen hasta, son kontrollerini yaptırmak üzere hastanemizi ziyaret etti. Çocuğun babası, Türkiye Cumhuriyetine ve Türk yetkililere şükranlarını belirtti.
WhatsApp Image 2021-02-07 at 09.38.54.jpeg
WhatsApp Image 2021-02-07 at 09.38.55.jpeg