2021 YILI TUS SINAVI BİLGİLENDİRMESİ

Güncelleme Tarihi: 31/08/2021

Somali Mogadişu Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıpta Uzmanlık Eğitimi alacak asistan hekimleri seçmek üzere 02.09.2021 tarihinde saat 14:00’da Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) yapılacaktır.

Sınavla girecek tüm adaylar belirtilen gün ve en az 1 saat öncesinde hastane kampüsünde bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinin bahçesinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınava girecek adayların hangi sınıfta sınava gireceği aşağıda ki tabloda yazmaktadır.

TUS SINAVINA GİRECEK ADAYLARIN SINIFLARI.pdf