ABDULSELAM GECİRDİĞİ BAŞARILI AMELIYAT SONRASI TEKRAR YÜRÜMEYE BASLADI
10 Şubat 2022

10 yasındaki  Abdulselamın yaklaşık bir bucuk ay once bacaklarında güc kaybı baslamış. Şikayetleri giderek artmıs ve yürüyemez hale gelmiş. Hastanemiz Beyin Cerrahı poliklinigine bas vuran ailesi yapılan tetkikler sonrası omurgasında büyük bir tümör oldugunu ve omurilik kanalında bası yaptıgını ve acil ameliyat edilmesı gerektiğini ögrenmis. Hastanemiz Beyin Cerrahı ekibi tarafından ameliyat edilen hasta yürümeye basladı. Operasyonu gerceklestiren ekibin baskanı Op. Dr Mehmet Kaan ÜNGOREN hastanın geldiğinde paraplejı dediğimiz bacaklarda tam güc kaybı ve idrar kacırma şikayetlerinin basladığını acil olarak operasyona alındığını tümoral kitlenin omurilik kanalından tamamen cıkartılarak sinirler üzerindeki baskının ortadan kaldırıldığını ifade etdi. Hastanın ameliyat sonrası hızla duzelerek yardımla yürümeye basladıgı nı kontrol filmlerinde tümoral lezyonun tamamen temizlendiğinin anlasıldıgını belirten Dr Mehmet Kaan ÜNGOREN bu sonucun kendilerini cok mutlu ettiğini belirtiyor. Dr Üngoren hastanemizde  tümor travma dogumsal anamoli dahil bir cok çocukluk cagı hastalıklarının basarılı bir sekilde tedavi edilebildiğini ve hastane imkan ve kabiliyetlerinin artmaya devam etdığini belirtti.

WhatsApp Image 2022-01-26 at 09.15.54.jpeg