Hastanemizde Türkçe eğitiminde başarılı olan 44 asistan hekimlerimiz için tören merasimi düzenlenmeştir.
03 Nisan 2022

Mogadişu Somali Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yunus Emre Enstitüsü iş birliğinde düzenlenen hızlandırılmış #Türkçe kurslarında başarılı olan 44 uzman doktor adayı için T.C. #Mogadişu Büyükelçiliğinde bir tören gerçekleştirildi. 5 ayda B1 seviyesinde Türkçe öğrenen uzman doktor adaylarına sertifikalarını T.C. Mogadişu Büyükelçisi Sayın Mehmet Yılmaz, #Somali Federal Cumhuriyeti (SFC) Eğitim Bakanı Sayın Abdullahi Abukar Haji, SFC Savunma Bakanı Sayın Abdulkadir Mohamed Nur ,SFC Kadın ve İnsan Hakları Bakanı Sayın Hanifa Mohamed Ibrahim ve Hastane Yöneticimiz Uzman Doktor Aşır Eraslan takdim ettiler.